2641050186 6907001780, 6972768821 Καψάλη 13, Παναιτώλιο, Αγρίνιο
hero image
Facebook

ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
Tsafonias Wood | Ξυλουργικές Εργασίες Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανία


Η επιχείρησή μας “Tsafonias Wood” η οποία βρίσκεται στο Αγρίνιο, με μεράκι και αγάπη μπορεί να κατασκευάσει μοναδικά έπιπλα για κάθε χώρο της οικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε χώρο, προσφέροντας έπιπλα τα οποία ξεχωρίζουν και δένουν αρμονικά με τον χώρο σας.

Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και αισθητική, κατασκευάζουμε τραπεζάκια σαλονιού, βιβλιοθήκες, συνθέσεις, τραπεζαρίες, κρεβάτια, κομοδίνα, γραφεία, έπιπλα μπάνιου, παιδικά έπιπλα και όποιο άλλο έπιπλο επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. 

Μέσα στη πλούσια συλλογή σχεδίων και υλικών υπάρχουν προτάσεις για κάθε στυλ και ανάγκη, ώστε να μπορούμε πάντα να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις, σύμφωνες με το στυλ που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας.

Όλα τα έπιπλα σχεδιάζονται και υλοποιούνται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, ειδικά για το δικό σας χώρο και γούστο με κύριο γνώμονα την ποιότητα.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στο χώρο σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Αγρίνιο όλη την Αιτωλοακαρνανία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.