2641050186 6907001780, 6972768821 Καψάλη 13, Παναιτώλιο, Αγρίνιο
hero image
Facebook

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
Tsafonias Wood | Ξυλουργικές Εργασίες Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανία


Καλύψτε τις ανάγκες του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου με εσωτερικές πόρτες αρίστης ποιότητας και αισθητικής. Οι εσωτερικές πόρτες που κατασκευάζουμε είναι ένας τέλειος συνδυασμός του στυλ, της κομψότητας και της απλότητας.

Διαθέτοντας μακρόχρονη πορεία στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών, η επιχείρησή μας “Tsafonias Wood” η οποία βρίσκεται στο Αγρίνιο, μπορεί να κατασκευάσεις για εσάς εσωτερικές πόρτες υψηλής αισθητικής τις οποίες σας τις προσφέρει σε ανταγωνιστικές τιμές.

Κατασκευάζουμε με μεράκι και αγάπη εσωτερικές πόρτες υψηλής ποιότητας και αντοχής, που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε χώρου. Σας προσφέρουμε από έτοιμες εσωτερικές πόρτες μέχρι χειροποίητες εσωτερικές πόρτες, ιδιαίτερης αισθητικής και λειτουργικότητας, σε ποικιλία υλικών, σχεδίων και χρωμάτων.

Εσωτερικές πόρτες σε κλασικό ή μοντέρνο ύφος, που μπορούν να καλύψουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Επίσης, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση στο χώρο σας, άμεσα και υπεύθυνα.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στο χώρο σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Αγρίνιο όλη την Αιτωλοακαρνανία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.