2641050186 6907001780, 6972768821 Καψάλη 13, Παναιτώλιο, Αγρίνιο
Facebook

Tsafonias Wood
Ξυλουργικές Εργασίες Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανία


Η επιχείρησή μας "Tsafonias Wood" η οποία βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία και πιο συγκεκριμένα στο Αγρίνιο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στον χώρο των ξυλουργικών εργασιών προσφέροντάς σας πάντα ποιοτικές και υψηλής αισθητικής κατασκευές, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με μεράκι και φαντασία, στο σύγχρονο εργαστήριο μας στο Αγρίνιο, κατασκευάζουμε λειτουργικές κουζίνες, ανοιγόμενες και συρόμενες ντουλάπες, μοναδικά έπιπλα για την οικία αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο, ξεχωριστές εσωτερικες πόρτες καθώς και ειδικές κατασκευές στα μέτρα σας.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε ξυλουργικές κατασκευές σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια, με στόχο να ικανοποιήσουμε όχι μόνο τις απλές αλλά ακόμα και τις πιο απαιτητικές σας επιθυμίες.
 
 

 
 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ


Η επιχείρησή μας σε συνδυασμό με την εμπειρία, την εφευρετικότητα  την αγάπη για τις ξυλουργικές εργασίες, σας εξασφαλίζει κατασκευές απόλυτα προσαρμοσμένες στο χώρο σας, την ατομική αισθητική σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Για όλες τις κατασκευές μας χρησιμοποιούμε την καλύτερη ποιότητα ξύλου ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την ανθεκτικότητα και την ποιότητα των κατασκευών μας.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες τάσεις αλλά και τις ανάγκες της αγοράς, η επιχείρησή μας μπορεί να σας προτείνει την καλύτερη λύση για οποιοδήποτε έπιπλο ή ξυλουργική κατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Στόχος της επιχείρησής μας είναι η υψηλή ποιότητα των κατασκευών μας και η ικανοποίηση όλων των πελατών μας. Οι παραπάνω στόχοι οδηγούν στη διαχρονική βελτίωση της επιχείρησής μας και την κατάκτηση ηγετικής θέσης στην ελληνική αγορά.

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε στο χώρο σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Αγρίνιο όλη την Αιτωλοακαρνανία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.